Vitray Reklam; açık hava reklamcılık sektörünün bir çok tabela projesini, işletmelerin en doğru şekilde reklamını sağlamak.


Bir adım daha ileri gitmek adına, kalabalıklar arasından fark edilir konuma çıkmak için uygun tasarımsal ve mimari çözümler sunar. Reklamı daha geniş kitlelere uygun maliyetlerle ulaşabilmekte ve reklam yapılan markanın tabelasında ve dijital baskılarında, hizmetin sürekli yenilenerek akıllarda kalmasını sağlamaktır. TABELA dendiğinde kapı önünde bulunan bir yönlendirme levhasından tutun. Benzin istasyonlarında, totem tabelalara kadar dış mekanlardan tabelasında ve iç mekan tabelalarına gelene kadar dikkatinizi çekebilecek her türlü çalışmalardır.

Tabela Çeşitleri

Tabela reklam piyasasında Işıklı ve Işıksız olarak; oldukça fazla çeşitleri bulunan açık hava reklamı üretiminde uygun tasarım ve planlaması dahilinde projelendirilip ve yer mekan alan detaylarını göz önünde buludurunca iyi sonuçlar elde edersiniz. Açık hava Reklam ürünleri kaliteli ve dayanıklı malzemelerden seçilip ve üretimini mümkün olacak uygun fiyatı belirleyerek siz müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Vitrayreklam.com da bulunan örnek çalışmaların tamamı firmamız tarafından üretilmiş olup, kalite bakımından üst seviyededir. ]


]


]


Bize Yazın